Index burgerinitiatieven gemeente Groningen

Hier wordt gebouwd aan het overzicht van burgerinitiatieven in de gemeente Groningen. Gaandeweg worden gegevens en verbeteringen toegevoegd. Gepland: instelbare filters en links naar initiatiefnemers. Toevoegen van initiatieven gaat via de website van de vereniging Noorden Duurzaam.

Toevoegen van een initiatief:

  1. Help dubbele vermeldingen voorkomen. Check of het initiatief al in deze index vermeld is. Staat het initiatief dat je wilt vermelden al in een andere wijk of buurt, vraag dan een extra vermelding via info@burgerinitiatievengroningen.nl.
  2. Maak, als je dat nog niet hebt, een inlogaccount aan op noordenduurzaam.nl (opent in nieuwe tab). Zie je geen mail check dan je spambox. Log in en kom dan terug hier.
  3. Ben je student, onderzoeker of redacteur voeg dan een redactionele vermelding toe. Ben je zelf de initiatiefnemer voeg dan een zelfmelding toe. Initiatiefnemers kunnen redactionele vermeldingen van hun initiatief zelf in beheer krijgen. Stel het werkgebied in op de hele gemeente, of op 1 of meerdere wijken of buurten, dan komt het initiatief hieronder op de goede plek uit. Maak je een redactionele vermelding zet dan ook een vinkje bij “Ik wil dit initiatief in dit gebied vermelden”.
  4. Werkt iets niet zoals je wilt dan graag een seintje naar info@burgerinitiatievengroningen.nl

Waar is welke wijk in Groningen? Kijk op de overzichtskaart van de gemeente of op Wikipedia voor Groningen, Haren en Ten Boer (september 2019 – de herindeling is daar nog niet verwerkt).